Kurssi-ilmoittautuminen

Tulityökortti-
koulutus

Tulityökurssi on työpäivän mittainen ja se sisältää oppitunteja sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen. Kurssin päätteeksi myönnettävä tulityökortti on voimassa viisi vuotta ja se on voimassa myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Työturvallisuus-
korttikoulutus

Valtakunnalliseen menettelytapaan perustuva työturvallisuuskorttikoulutus luo pohjan turvalliselle työpaikalle. Työpäivän mittaisen kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Alkusammutus-
koulutus

Koulutamme sinut käyttämään sammutinta tosipaikan tullen. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on varmistaa henkilöstön alkusammutustaidot ja näin varmistaa yrityksesi toiminnan jatkuvuus onnettomuustilanteessa.

  Koulutukset

  Laskutustiedot

  Yhteyshenkilön tiedot

  Ehdot tulityökorttikoulutus

  Kurssin hinta sisältää suomenkielisen opetuksen, kurssimateriaalin, sammutusharjoituksen, aamu- ja iltapäiväkahvit ja tulityökortin. Toimitamme tulityökortit sen jälkeen, kun lasku on maksettu. Kortin toimitusaika on n. 2-3 viikkoa hyväksytyn kokeen suorittamisesta. Kurssille ilmoittautuminen on sitova, mikäli sitä ei ole peruutettu 2 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksen tullessa tämän jälkeen, peritään perumismaksu 50% kurssin hinnasta. Mikäli osallistuja jättää tulematta kurssille perumatta osallistumistaan, peritään kurssin hinta kokonaisuudessaan.

  Ehdot työturvallisuuskorttikoulutus

  Kurssin hinta sisältää suomenkielisen opetuksen, kurssimateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit, sekä työturvallisuuskortin. Toimitamme työturvallisuuskortit sen jälkeen, kun lasku on maksettu. Kortin toimitusaika on n. 1-2 viikkoa hyväksytyn kokeen suorittamisesta. Kurssille ilmoittautuminen on sitova, mikäli sitä ei ole peruutettu 2 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksen tullessa tämän jälkeen, peritään perumismaksu 50% kurssin hinnasta. Mikäli osallistuja jättää tulematta kurssille perumatta osallistumistaan, peritään kurssin hinta kokonaisuudessaan.